TRANSPORTS I MOBILITAT URBANA

 

 

 

A.  SERVEI DE MOBILITAT

 

El Servei de Mobilitat té al seu càrrec els aspectes relacionats amb la gestió de la mobilitat a la via pública, com ara la senyalització de la via pública o les instal·lacions semafòriques, i la gestió del transport urbà de la ciutat.

MÉS INFORMACIÓ   

 

 

B. OFICINA DE MOBILITAT DE TERRASSA

 

L'Oficina de Mobilitat de Terrassa és un centre d'informació i de gestió de la mobilitat. Mostra a l'usuari les alternatives disponibles a traves d'un canal de comunicació presencial individualitzada. Aquest centre d'informació ofereix els següents serveis:

  • Expedició de títols propis de TMESA.
  • Expedició de títols integrats de l'ATM.
  • Informació de la xarxa d'autobusos de TMESA.
  • Tasques d'atenció al client.
  • Màquina expenedora 24h de venta de títols de transport T-25 i T-10 (actualment la T-25 només es pot obtenir en horaris comercials acotats).
  • Expositor amb informació de diferents modes de transport de la ciutat: mapa-guia de la bicicleta, taxi, FGC, RENFE.
MÉS INFORMACIÓ   

 

 

C.  EGARVIA SA

 

EGARVIA SA és una societat de capital íntegrament de l’Ajuntament de Terrassa, dedicada a la gestió de la circulació i ordenació de la disciplina vial a la ciutat. Gestiona la regulació i vigilància de l'estacionament en superfície, a través de les zones blaves i també l'estacionament de vehicles en el subsòl, a través d'aparcaments subterranis: Avinguda de Barcelona, Plaça del Primer de Maig, c/ de Sant Leopold, Plaça del Progrés, Plaça de Lluís Companys i Vapor Universitari.

MÉS INFORMACIÓ   
CARTA DE SERVEIS